Large office space with subtle color accents, wooden beams and soft floors

Cradle-to-cradle hoofdkantoor - Rijnbrink

Voor het nieuwe hoofdkantoor van boekencentrale Rijnbrink ontwierp De Unie Architecten uit Amsterdam een groen cradle-to-cradle interieur op maat. De nieuwe kantoren bevinden zich in het bestaand gebouw waarvan de plattegronden alsook de indeling volledig aangepast werden in nauwe samenwerking met de nieuwe gebruikers gerealiseerd. De focus van het nieuwe interieur lag op grote open zones aangevuld met vergaderzalen en gezamenlijke faciliteiten. Daarnaast moeten de ontmoetingszones op de verschillende verdiepingen uitnodigen tot een warm welkomst gevoel en verblijven. De uitwerking, sfeer en uitstraling werd bovendien ook afgestemd op de werknemers. Zo werden onder meer op elke verdieping andere kleuren en accenten gebruikt en werd er bijzondere aandacht besteed aan akoestiek door gebruikt te maken van slim geplaatse plafondeilanden en zachte vloeren. Grote, verplaatsbare plantenbakken zorgen voor de indeling van de kantoorzones. De materialisatie bestaat o.a. uit een combinatie van hout en circulair plaatmateriaal uit onze eigen Evola collectie. In dit geval koos de klant voor de licht noten H906/W06, Missoury Hickory Light. Een decor met een heldere warme uitstraling en perfect passend in de lichte ruimtelijke omgeving van de kantoorzones.

  • Locatie: Deventer
  • Land: Netherlands
  • Sector: Kantoorinrichting
  • Architect: De Unie Architecten
  • Installateur: Stooff interieurbouw
  • Products: 0H906 W06 UNILIN Evola-Belspan
  • Fotograaf: Egbert De Boer

producten gebruikt in dit project

triangle-up