Ariane winkel en kantoren

Het basisidee voor dit ontwerpvoorstel was om de showroomruimte op de begane grond te verenigen met de kantoorruimte op de bovenverdieping. Dat effect werd bereikt door middel van twee belangrijke architectonische instrumenten: de metalen trap die zich prominent in de ruimte ontvouwt en de verticale tuin die tot aan het plafond klimt. De kantoorruimtes zijn open en breed, met niveaus van privacy, die worden gecreëerd door de afwisselende plaatsing van houten en glazen panelen. Het gebruik van het enkele vinyltapijt versterkt het onverdeelde karakter van de ruimte en fungeert tegelijkertijd ook als geluidswerend materiaal. De combinatie van eikenhout look en wit wordt in de kantoorruimtes gebruikt om een verfrissende werkomgeving te creëren die professionaliteit en elegantie uitstraalt. 

  • Locatie: Thessaloniki
  • Land: Griekenland
  • Sector: Kantoorinrichting, Retail
  • Architect: Kaput Design
  • Installateur: Vordounas Giorgos
  • Products: 0H162 Z5L
  • Fotograaf: Studiovd

Ontdek de toepassingen van ons houten plaatmateriaal voor interieurbouw met natuurlijke en decoratieve texturen voor muurbekleding kan gecombineerd worden met verschillende eigenschappen

  • Vochtwerend
  • Brandvertragend
  • In de kern gekleurd
  • 200 beschikbare designs waaronder 79 verschillende houtlooks in eik, den, berk, notelaar of wenge
  • In melamine of HPL uitvoering

Ontdek ook het unieke snel plaatsbare Clicwall wandbekledingssysteem geschikt voor voorzetwanden en tussenwanden in kantoorruimtes, winkels, scholen, verzorgingstehuizen...


producten gebruikt in dit project

triangle-up