Voorzetwanden sporthal - Stedelijk Lyceum

De sporthal van het Stedelijk Lyceum in Antwerpen onderging een grondige renovatie. De keuze ging naar ClicWall voorzetwanden omdat de wandpanelen krasbestendig en makkelijk te onderhouden zijn. De designer koos voor de combinatie U149 CST (Pale green) en F976 BST (Granulo).


Naast toepassing in sportzalen, horeca en winkelinrichting kan bij dringende noden aan extra capaciteit kan met Clicwall wandsysteem snel extra indelingen van ruimtes in scholen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of kantoren tot stand gebracht worden. Je trekt er in een mum van tijd voorzetwanden en tussenwanden mee op.

  • Tot 5x snellere installatie dan traditionele wandbekleding
  • Stofvrije installatie dankzij het Uniclic kliksysteem en het eenvoudig schoon te maken oppervlak garanderen een hoge hygiëne.
  • Na conforme installatie is een brandweerstand van  30 tot 60 minuten gegarandeerd.

producten gebruikt in dit project

triangle-up