ConstructionInteriorDecorsSample serviceDealersInspirationDownloads

Stedelijk Lyceum

14 May 2018

The sports hall at Stedelijk Lyceum has undergone a thorough renovation, and ClicWall proved to be the ideal solution for the walls.

The sports hall at Stedelijk Lyceum in Antwerp has undergone a thorough renovation. ClicWall proved to be the ideal solution thanks to its scratch-resistant wall panels and ease of maintenance. The designer opted for a combination of U149 CST (Pale Green) and F976 BST (Granulo).

Architect/fitter: VMG De Cock

stedelijk lyceum antwerpen clicwall UNILIN Evola

stedelijk lyceum antwerpen clicwall UNILIN Evola

stedelijk lyceum antwerpen clicwall UNILIN Evola

stedelijk lyceum antwerpen clicwall UNILIN Evola

stedelijk lyceum antwerpen clicwall UNILIN Evola

stedelijk lyceum antwerpen clicwall UNILIN Evola

Related Products

U149 CST Pale green

F976 BST Granulo

ClicWall